Ajuntament del Masnou
Diputació de Barcelona
PER PREU
Lloguer
Venda
PER SUPERFICIE ÚTIL
PER ZONES COMERCIALS
PER LOCALITZACIÓ
PER POSSIBLE ÚS


La vila del Masnou està situada al sud de la comarca del Maresme, entre Premià de Mar i Montgat. És un poble allargat que resegueix la costa amb més de tres quilòmetres de platja, fet que ha marcat l’estreta relació amb el mar, com és l’afició a la pesca i en general a les activitats d’esport nàutic.
 
A més a més, el Masnou compta amb un important patrimoni arquitectònic i cultural, amb cases i edificis que són testimonis d’un passat gloriós en què part de la població, capitans i navegants, van fer les Amèriques per omplir, després, la vila de cases impressionants modernistes i noucentistes: El Casino o l’actual Casa de Cultura en són alguns exemples.
 
També destaquen les zones verdes, parcs i jardins, en un municipi que està construint un eix blau-verd, que permet caminar des del mar fins al parc Vallmora, que connecta amb la serralada de Marina.
 
Passejar pel costat del mar, conèixer els racons del nucli antic,  on encara es respira la història de la vila, i assaborir un bon àpat són algunes de les coses de les quals podreu gaudir si veniu al Masnou