Ajuntament del Masnou
Diputació de Barcelona
PER PREU
Lloguer
Venda
PER SUPERFICIE ÚTIL
PER ZONES COMERCIALS
PER LOCALITZACIÓ
PER POSSIBLE ÚS
La Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou va néixer i es va constituir l'abril de l'any 2000. Va ser una iniciativa comuna de les sis associacions de comerciants que en aquella època estaven en funcionament al poble, amb l'acord previ de les assemblees generals respectives, amb la finalitat de portar a terme el Pla de dinamització comercial, signat amb l'Ajuntament del Masnou i la Generalitat de Catalunya.

La Federació està formada per una Junta Directiva de vuit membres, presidida per Miguel Tripiana.

La Federació del Comerç és una entitat sense ànim de lucre i el seu objectiu principal és la promoció, l'ajuda, l'assessorament i la defensa del comerç, la indústria i els professionals de la nostra població.

Col·labora amb l'Ajuntament i la Generalitat, a través del Pla de dinamització comercial, en els plans i projectes de millora de serveis públics (com ara el de la senyalització comercial) per assolir una millora progressiva del municipi en general, i potenciar i millorar l'oferta als consumidors i consumidores, per a la qual cosa s'organitzen fires (com la ja popular Fira Comercial i Gastronòmica).

La Federació també proposa i porta a terme ponències, xerrades, promocions i cursos per als comerços federats (com ara els d'aparadorisme, tècniques de venda, manipulació d'aliments, informàtica, etc.), amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica. També ofereix, a tots els comerços associats que tenen un establiment dins de les zones blaves del poble, tiquets d'aparcament gratuït per a la seva clientela.

L'interès i l'objectiu final, per tant, és obtenir beneficis i millores per als comerços associats, així com per a la promoció del Masnou.

Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme
Pl. de Catalunya, 2
Tel.: 93 555 52 03
Fax: 93 540 39 83
Web de la Federació: http://www.comercmasnou.com/
Adreça electrònica: comercmasnou@comercmasnou.com