Ajuntament del Masnou
Diputació de Barcelona
PER PREU
Lloguer
Venda
PER SUPERFICIE ÚTIL
PER ZONES COMERCIALS
PER LOCALITZACIÓ
PER POSSIBLE ÚS


El Mercat Municipal del Masnou es va inaugurar el febrer de 1995. Enguany farà, doncs, 18 anys que el mercat està en marxa oferint proximitat, qualitat, varietat i confiança.

Està situat a la planta baixa de l'Edifici Centre, al carrer Itàlia, 50, i ofereix una planta d'aparcament gratuït per a clients amb més de noranta places. Consta de dos espais diferenciats.

D'una banda, el vestíbul, de 400 m2, amb sis locals comercials,floristeria, forn de pa, bar, cafeteries, quiosc i un autoservei de la cadena Charter. De l'altra, hi ha l'espai del mercat de productes frescos, de més de 500 m2, amb 26 parades de productes molt diversos, d'alimentació: peixateries, xarcuteries, aus i caça, llegums cuits, fruiteries, carnisseries, pesca salada, congelats i productes precuinats. Al mercat també hi ha una fleca pastisseria, una herboristeria, un gabinet d'estètica, una botiga de roba i una administració de loteria a la qual es pot accedir també des del vestíbul.

La majoria d'aquests comerços es troben agrupats dins l'Associació de Venedors del Mercat Municipal del Masnou, que, a través de la seva Junta, gestiona les activitats que porten a terme els paradistes.

L'Associació de Venedors, conjuntament amb l'ajuntament, va posar en marxa el febrer de 2011 la targeta client, que té un cost de 1,5 euros. La finalitat d'aquesta targeta és fidelitzar la clientela i oferir-li diferents avantatges per les seves compres.

El mercat és obert tots els matins, fins i tot dissabtes de 7.30 a 14h . Els dimarts i divendres també obre a la tarda amb un horari continu de 7.30 a 20.00h.
El locals comercials del vestíbul obren de dilluns a dissabte de 7.30 a 14h i de 17 a 20.30h.